ΌΛΑ ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΉΘΗΚΑΝ ΣΕ FREEROLLS ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΜΕ

Αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες σας μπορούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια μετρητών, τουρνουά και το στοίχημα για BetPoker και έτσι να ξεκινήσει άμεσα η δημιουργία rake που σας τα οφέλη!
Εδώ είναι μια περιδιάβαση για το πώς να σας παραπέμψει τους φίλους και συνεργάτες σας:
  • Βήμα 1: Εγγραφή στο High Pulse, πηγαίνετε στο «Λογαριασμό & Ρυθμίσεις» και «Συνεργάτες».Εδώ μπορείτε να δείτε και να αλλάξετε τον κωδικό θυγατρικών σας.
  • Βήμα 2: Δώστε τον κωδικό θυγατρικών σας στους φίλους σας και πείτε τους να γράψουν ότι ο κώδικας στο πλαίσιο παραπομπής κατά την εγγραφή τους. Μπορούν επίσης να εγγραφείτε μέσω του συνδέσμου και πανό θα το βρείτε στα «Banners Internet μου» και αυτομάτως να είναι συνδεδεμένες με εσάς.
  • Βήμα 3: Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των θυγατρικών και των υπο-θυγατρικών υπό τον τίτλο «Λογαριασμός & Ρυθμίσεις» και «Συνεργάτες».
Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα σε ότι αφορά τους κώδικες παραπομπής, συνδέσμους ή πανό παρακαλώ γράψτε στο affiliates@highpulsegaming.com .
Τράπουλες

ΠΏΣ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗ ΠΑΊΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΝ!

  • Οι φίλοι εγγραφή σας αμέσως θα είναι σε θέση να κάνουν τα χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μια κατάθεση, μέσω freerolls μας.
  • Τα κέρδη που αποκτούν οι δικοί τους να γκανιότα και να παίξετε με το οποίο θα δημιουργήσει τα χρήματα για σας ή να μπορούν να τα εξαργυρώσουν, αν προτιμάτε.
  • Δεν θα έχει σε τίποτα εκ νέου γκανιότα. Δεν υπάρχουν κρυφές τεχνάσματα μάρκετινγκ, δεν "τρελό και ανέφικτο» εγγραφής απαιτήσεις μπόνους ή οποιαδήποτε άλλη κρυφές ατζέντες!

AFFILIATE ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΚΤΑΜΊΕΥΣΗΣ

Όλοι οι συνεργάτες θα λάβουν προσωπική rakeback τους και τα κέρδη των συνεργατών τους μία φορά την εβδομάδα: Κυριακή στις 12:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Η πληρωμή θα πάει απευθείας στους λογαριασμούς των παικτών και είναι άμεσα προσβάσιμο!

ΠΏΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΊΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΏΝ ΣΑΣ

Ο Ύπατος Πρόγραμμα Συνεργασίας Pulse ενσωματώνει rakeback, επιδόματα συμφωνίας και τα χρήματα θυγατρικών σε μια λαμπρή, δίκαιες και διαφανείς εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχει όλα τα θετικά αποτελέσματα είναι γνωστά από πολυεπίπεδο μάρκετινγκ? Αλλά χωρίς την απεριποίητος εκμετάλλευση των υπο-θυγατρικών δεδομένου ότι είναι εντελώς δωρεάν για να εισέλθουν. Με άλλα λόγια, θα είναι άκρως ανταμειφθούν αν παίξετε είτε πολύ είτε δραστηριοποιούνται στην εγγραφή τους παίκτες κάτω από τον εαυτό σας. Αν κάνετε και τα δύο? Μπορεί να υπάρξουν σοβαρές χρήματα που γίνονται από αυτή τη δομή θυγατρικών! Πρόγραμμα θυγατρικών μας είναι το ισοδύναμο ενός ποτέ δεν τελειώνει και συνεχή ολοκληρωμένης ρύθμισης της κλίσης του πίσω και μπόνους, όπου όλοι οι παίκτες ανά πάσα στιγμή έχουν τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις!

ΕΠΙΠΕΔΟ AFFILIATEΣύνολο Πόντων ΒήμαΕΠΙΠΕΔΟ 1ΕΠΙΠΕΔΟ 2ΕΠΙΠΕΔΟ 3ΕΠΙΠΕΔΟ 4ΕΠΙΠΕΔΟ 5
ΒΗΜΑ AFFILIATE 5 ≥50050%25%12,5%6,25%3,13%
ΒΗΜΑ AFFILIATE 4 ≥10040%20%10,0%5,00%2,50%
ΒΗΜΑ AFFILIATE 3 ≥2530%15%7,5%3,75%1,88%
ΒΗΜΑ AFFILIATE 2 ≥520%10%5,0%2,50%1,25%
ΒΗΜΑ AFFILIATE 1 ≥010%5%2,5%1,25%0,63%
Στο παρακάτω παράδειγμα Σύνολο Πόντων Βήμα σας = 700. Αυτό υπερβαίνει εύκολα τα 500 πόντους Βήμα χρειάζεται είτε να φθάσει ή να παραμείνει στο Βήμα θυγατρικών 5.
ΕΠΙΠΕΔΟ AFFILIATE ΕΠΙΠΕΔΟ 1ΕΠΙΠΕΔΟ 2ΕΠΙΠΕΔΟ 3ΕΠΙΠΕΔΟ 4ΕΠΙΠΕΔΟ 5
RAKE 2006006004000
Πολλαπλασιαστικό AFFILIATEx 1x 0,5x 0,25x 0,125x 0,063
ΣΗΜΕΙΑ ΒΗΜΑ 200300150500
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ ΒΗΜΑ = 700,00 = Βήμα 5 θυγατρικών

ΕΠΙΠΕΔΑ AFFILIATE

Το πρόγραμμα θυγατρικών είναι χωρισμένο σε επίπεδα όπου το επίπεδο 1 είναι εσείς, Επίπεδο 2 είναι οι παίκτες που έχουν υπογράψει με τον κωδικό θυγατρικών σας, Level 3 είναι οι παίκτες που έχουν υπογράψει με τους κωδικούς θυγατρικών από τους παίκτες στο επίπεδο 2, κλπ. Η θυγατρικών Πρόγραμμα έχει απεριόριστο βάθος.

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΌ AFFILIATE

Η συνολική γκανιότα για κάθε επίπεδο πολλαπλασιάζεται με τον πολλαπλασιαστή θυγατρικών. Ο πολλαπλασιαστής θυγατρικών είναι 1 για το Επίπεδο 1, ½ για το επίπεδο 2, ¼ για το επίπεδο 3, κλπ.

ΣΗΜΕΙΑ ΒΗΜΑ

Το άθροισμα των Rake από κάθε επίπεδο μετά έχει πολλαπλασιαστεί με τον πολλαπλασιαστή θυγατρικών. Ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό Βήμα θυγατρικών σας.

ΒΗΜΑ AFFILIATE

Το άθροισμα των σημείων βήμα για όλα τα επίπεδα = συνολική σημεία βήμα θα καθορίσει τι Βήμα θυγατρικών που έχουν φθάσει και στη συνέχεια ό, τι ποσοστά θυγατρικών που θα πάρετε. Υπάρχουν πέντε βήματα με το Βήμα 5 είναι η υψηλότερη και Βήμα 1 το χαμηλότερο. Τα ποσά που απαιτούνται για κάθε βήμα φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα. Δεν μπορείτε ποτέ να πάει κάτω πάνω από 1 βήμα κάθε εβδομάδα? Ενώ μπορείτε να μεταβείτε από το Βήμα 1 στο βήμα 5 αν η εβδομάδα ήταν πολύ καλή.Το «Σύνολο Πόντων Βήμα» είναι η επαναφορά μετά από κάθε εβδομαδιαία πληρωμή.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Όλοι οι νέοι παίκτες θα ξεκινήσει αυτόματα στο Βήμα θυγατρικών 5? Και θα ως προώθηση παραμείνουν εκεί για την πρώτη εβδομάδα που παίζουν σε High Poker Pulse.

% AFFILIATE

Το ποσοστό της γκανιότας ο παίκτης θα πληρωθείτε για κάθε επίπεδο, το επίπεδο 1 που έχετε. Το ποσοστό αυτό θα μειωθεί κατά το ήμισυ για κάθε επίπεδο στο δέντρο και εξαρτάται από το Βήμα θυγατρικών.

SUPER ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΡΟΉ

Διάγραμμα θυγατρικών
  
ΕΠΙΠΕΔΟ AFFILIATEΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΕΠΙΠΕΔΟ 2 ΕΠΙΠΕΔΟ 3 ΕΠΙΠΕΔΟ 4 
ΕγγραφέςΕσείς 2 4 3 
RAKE200 600 600 400 
% AFFILIATE50% 25% 12,5% 6,25% 
ΠΛΗΡΩΜΗ100+150+75+25=350

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

    Μετά την περίοδο προώθησης (τον πρώτο μήνα που παίζετε σε High Poker Pulse) το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσει το 50% rakeback είναι είτε να γκανιότα σε ένα εβδομαδιαίο € 500 προσωπικά ή έχουν αρκετό θυγατρικές να φέρει σύνολο των πόντων σας μέχρι τα 500 που απαιτούνται βήμα σημεία. Αν εγγραφείτε τέσσερις από τους φίλους σας και κάθε πληρωμή € 250 rake κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, θα έχουν φτάσει Βήμα θυγατρικών 5, και να λάβετε € 125 προσωπική rakeback (50%) και στην κορυφή του ότι επιπλέον € 250 (25%) από τέσσερις θυγατρικές σας = σύνολο € 375 πληρωμής!

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε Μια φανταστική ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ - και είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.